x Our website is also available in English. Switch to English
Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

UItgaansleven Noordwijk

Uitgaan 

Het Noordwijkse uitgaansleven bruist! Naast de vele strandpaviljoens die Noordwijk rijk is, treft u door het hele dorp een diversiteit aan uitgaansmogelijkheden.

Overdag kunt u lekker relaxen op de Noordwijkse terrasjes die ‘s avonds transformeren tot supergezellige uitgaansgelegenheden.

De Grent

De Grent is DE boulevard vol swingende bars, discotheken en cafes en is tot ver buiten de regio populair bij het uitgaanspubliek. Zo biedt Blush een totaalconcept van zonnen, borrelen en dineren tot uitgaan en iedere zondagmiddag vanaf 15.00 uur is er de Sunday Deluxe.

Het Zuiderbad 

is uniek gelegen in een duinpan aan de karakteristieke Kon. Astrid boulevard. Vanaf alle tafels heeft u zicht op de zee, 20 traptreden en u staat op strand.

Strandvertier

In Noordwijk kunt u natuurlijk ook uitstekend terecht in de gezellige strandtenten met elk hun eigen karakter. Elke Noordwijker heeft zo zijn eigen favoriet. Trendy of juist gemoedelijk, iedere strandtent heeft zijn eigen sfeer. Aan het begin van de Koningin Astrid Boulevard treft u Bries, een stijlvolle beachclub met internationale allure. Elke woensdagavond presenteert Bries de welbekende Fishermarket en op zondag The Sunday Steak Market. De Alexander Beach club is gelegen op een van de meest centrale locaties. Als je vanuit de Hoofdstraat rechtstreeks het strand op wandelt, loop je vrijwel direct tegen deze trendy club aan. Met beach express, waar met mooi strandweer drankjes en beach bites verkrijgbaar zijn om mee te nemen naar het strand. Strandpaviljoen Blu Beach is een eigentijdse plek op het Noordwijkse strand die 12 maanden per jaar open is.