x Our website is also available in English. Switch to English
Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

Openbaar Vervoer Noordwijk

Auto

Noordwijk is centraal gelegen in de Randstad en per auto goed bereikbaar, met meerdere uitvalswegen naar de nabijgelegen A44. In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid.

Gratis Strandpendel

Dankzij de Strandpendel kunt u tijdens de zomermaanden gratis parkeren en gratis vervoerd worden naar het centrum en het strand. De Strandpendel rijdt op zondagen, tussen 11:00 en 19:00 uur, tenzij de temperatuur onder de 20 graden is en/of er kans op flinke buien bestaat. Vertrek is ieder kwartier van het parkeerterrein de Koninklijke Beuk aan de rand van Noordwijk, waar u uw auto de hele dag gratis kunt parkeren.

Openbaar vervoer

De NS-stations Leiden (12 km) en Voorhout (7 km) maken Noordwijk goed bereikbaar vanuit het hele land. Een uitgebreid busnetwerk van Connexxion zorgt voor een prima aansluiting.
Meer informatie: www.reiziger.connexxion.nl of www.92920v.nl

Taxi Noordwijk 

Reist u liever per taxi? Taxi Brouwer staat dag en nacht voor u klaar. Tel.: 071-3611000.

Vliegtuig

Met de luchthavens Schiphol (Amsterdam) en Rotterdam Airport op respectievelijk 25 en 40 km afstand is Noordwijk ook internationaal uitstekend bereikbaar. Het is mogelijk om op de luchthaven Schiphol een auto te huren: www.autoverhuur-schiphol.nl. Wij kunnen echter ook een taxi voor u regelen.

Fietsen & Scooters

Op diverse plaatsen kunt u fietsen en scooters (www.vespaverhuurnoordwijk.nl) huren. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Visitor Center (De Grent 8, Noordwijk).