x Our website is also available in English. Switch to English
Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

Racen in Zandvoort

Wil jij benzine door je aderen voelen gieren? Hou jij van de geur, het geluid en de spanning van het circuit? Ben jij een liefhebber van races? Dan bof je, want in Zandvoort ligt het mooiste circuit van Nederland. Een circuit met een rijke historie, en nog altijd een fijne line-up van raceklasses en evenementen.

Circuitpark Zandvoort

Races volgen vanaf de duinen of de tribune is natuurlijk al een beleving op zich. De geur van verbrand rubber, de vonken die onder auto's vandaan springen... het blijft een unieke ervaring die thuis op tv niet te beleven valt. Op het circuit van Zandvoort kunnen racefans van mei tot oktober vrijwel elk weekend genieten van hun favoriete sport.  We hebben de data van de evenementen voor u op een rijtje gezet.

Zelf rijden

Wil jij je voor een dag coureur voelen en in een Ferrari F430, een Aston Martin Vantage, een Lamborghini Gallardo en een Porsche 911? Je eigen race-licentie halen? Of lekker scheuren op het circuit met je eigen auto of motor? De ultieme adrenaline kick krijg je op het Circuit Zandvoort.

De perfecte plek voor elke raceliefhebber

Bij Booklidays hebben we appartementen, huizen en studio‚Äôs in alle soorten en maten. Met uitzicht op het circuit, op de duinen of zee. Kortom, de perfecte plek om even bij te komen na een dagje circuit. Check ook onze last minutes. Alleen tijdens het hoogseizoen moet je er op tijd bij zijn.