x Our website is also available in English. Switch to English
Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

Openbaar vervoer en verkeer Zandvoort

De trein

Vanuit Zandvoort rijden er in de zomerperiode 4x maal per uur treinen naar Haarlem en Amsterdam. Voor tijden en prijzen kijkt u op www.NS.nl. Het treinstation van Zandvoort heet Zandvoort aan Zee. Adres: Stationplein 6, 2041 AA Zandvoort.

De bus

Met de bussen van Connexxion komt u snel en gemakkelijk in bijvoorbeeld buurtgemeenten Bloemendaal en Heemstede, maar ook in Haarlem en Amsterdam. Meer informatie:
Met de bussen van Connexxion komt u snel en gemakkelijk in bijvoorbeeld buurtgemeenten Bloemendaal en Heemstede, maar ook in Haarlem en Amsterdam. Meer informatie: www.connexxion.nl

Tuk Tuks

In Zandvoort en naar Bloemendaal strand rijden in de zomermaanden juli en augustus zogenaamde Tuk Tuks. Deze leuke overdekte brommers vindt u normaal in Thailand maar rijden sinds jaren ook in Zandvoort. Alleen voor lokaal vervoer en tegen een scherpe prijs. Van 9.00 uur tot 17.00 uur rijdt u voor slechts een paar euro per Tuk Tuk door Zandvoort of naar Bloemendaal strand. Reserveren kan via 0900-993399. Meer informatie:
In Zandvoort en naar Bloemendaal strand rijden in de zomermaanden juli en augustus zogenaamde Tuk Tuks. Deze leuke overdekte brommers vindt u normaal in Thailand maar rijden sinds jaren ook in Zandvoort. Alleen voor lokaal vervoer en tegen een scherpe prijs. Van 9.00 uur tot 17.00 uur rijdt u voor slechts een paar euro per Tuk Tuk door Zandvoort of naar Bloemendaal strand. Reserveren kan via 0900-993399. Meer informatie: www.tuktukcompany.nl.   

Taxi Zandvoort

Reist u liever per taxi? Taxi Zandvoort (tegenover het treinstation) staat voor u klaar. Tel.: 023-5242400 of 023-5712600 of Spronk taxi die rijden vanuit hun thuisbasis in Zandvoort naar iedere gewenste plaats, zij kunnen ook uw taxi vervoer verzorgen zoals  naar bijv. Aerdenhout, Bloemendaal, Bentveld, Bennebroek, Heemstede, Haarlem, IJmuiden, Driehuis, Santpoort en SCHIPHOL. tel: 023-888 55 88, (ook voor groepsvervoer)E-mail: taxicentralefredspronk@outlook.com 

Fietsen

Als u sportief bent aangelegd kunt u overwegen te gaan fietsen. Naar Haarlem is het slechts een kort ritje. Naar Amsterdam moet u wel op mimimaal een uurtje trappen rekenen. Wilt u niet zo ver? Zandvoort biedt tal van mooie fietsroutes.
Fietsenverhuur Behind the Beach bike rentals in het centrum van Zandvoort, Haltestaat 51 tel.: 023-8224746 Meer informatie:
www.behindthebeach.nl. U ontvangt in het middenseizoen 15% korting.

Schiphol vliegveld

Het is mogelijk om op de luchthaven Schiphol een auto te huren: www.autoverhuur-schiphol.nl. Wij kunnen echter ook een taxi voor u regelen. 

Vanaf Schiphol is het met de trein ongeveer 40 minuten reizen naar Zandvoort. Houdt u er rekening mee dat u meestal 1 keer dient over te stappen. 
Voor prijzen en informatie kunt u terecht op: www.ns.nl