x Our website is also available in English. Switch to English
Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

Met kinderen op vakantie naar Zandvoort

Met kinderen op vakantie naar Zandvoort, Bloemendaal of Noordwijk, is een slimme zet. Want op het strand en in de duinen valt veel te genieten en te ontdekken. Voor klein en groot. Zandvoort en Noordwijk zijn ook een prima uitvalsplek voor een bezoekje aan de gezellige steden Haarlem, Leiden of Amsterdam.

Maar ook daarbuiten

We delen graag met u enkel tips van ouders met kinderen uit de buurt. 

Strand

Zwemmen, kuilen graven, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, vliegeren of voetballen is heerlijk om te doen op het strand. Maar er is nog veel meer!
TIP: voorkom onnodige stress en zorgen en lees voordat je naar het strand gaat de 7 tips voor een veilig dagje naar het strand met je kinderen.

Strandjutten

Juttersgeluk is het gevoel als je iets vindt waar je niet naar op zoek bent, maar toch erg blij van wordt. Op het strand is veel te vinden. Schelpen, mooie luchten, de frisse wind, het geluid van de golven.

En… ook veel spullen die er niet thuis horen. Je kunt je geluk daardoor laten verstoren, maar dat hoeft niet. We rapen op wat er niet thuis hoort. Voeren af wat we niet kunnen gebruiken en maken iets moois van het overgebleven materiaal. Gegarandeerd dat je daarvan gelukkig wordt. En wie wil dat nu niet? Binnenkort lees je hier meer over de juttersexcursies van Suzanne.