x Our website is also available in English. Switch to English
Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

Verhuur Service Pakket 1

Verhuurservice-pakket 1 is ideaal voor huiseigenaren, die de tijd hebben om zelf hun huurders welkom te heten en wegwijs te maken. En ook graag zelf de schoonmaak regelen.

Kies je voor servicepakket 1, dan kies je ervoor om de promotie en boekingen van jouw accommodatie(s) door Booklidays te laten verzorgen. Zodat je – zeker in het hoogseizoen – je woning continu kan verhuren. 

Zo werkt het

 1. Na een boeking ontvang je van ons direct 'n e-mail en desgewenst 'n sms.
 2. De huurder ontvangt van ons een bevestiging en kan via verschillende betaalsystemen de aanbetaling overmaken naar Booklidays.
 3. De aanbetaling van de huurder staat gelijk aan het provisiebedrag. De overige huursom (uw deel), zal de huurder bij aankomst zelf aan jou voldoen.
 4. Na aanbetaling van de huurder ontvang je van ons een e-mail en de huurder ontvangt 'de voucher' met alle details.
 5. Je hoeft niet in de accommodatie te wachten op de huurder. Wel is het belangrijk dat je  telefonisch bereikbaar bent en binnen 10 minuten de huurders in hun vakantiehuis kunt verwelkomen.
 6. Als geheugensteuntje ontvang je - 2 dagen voor aankomst van de huurder - nog een herinneringsmail van ons.   

Dit nemen wij je uit handen:

 • Het onder de aandacht brengen van jouw woning bij potentiële huurders oftewel de marketing en promotie van jouw accommodatie(s).
 • Advies over prijzen, minimumverblijf en beschikbaarheid.
 • Klantenservice die 7 dagen per mail en telefonisch bereikbaar is.
 • Het beantwoorden van vragen van huurders over het huren van jouw huis/huizen. Zo hoef je zelf geen omslachtige correspondentie met huurders voeren.
 • Het regelen van de aanbetaling - binnen 10 dagen - na de boeking. Zo is het voor jou en ons duidelijk dat het een serieuze huurder betreft.
 • Alle correspondentie met de huurders, zoals bevestiging ( na boeking), betalingsherinnering, voucher ( na betaling van boeking).
 • Sms-service naar huurder (rond de aankomst- en vertrekdag).
 • Je ontvangt van ons een verhuuroverzicht in een maandelijkse nota, zodat je altijd op de hoogte bent van de verhuurinkomsten per maand.  

Dit regel je zelf:

 1. Incheck: je heet zelf je gasten welkom.
 2. Je neemt zelf de borg en de overige huursom (jouw deel) en extra’s zoals schoonmaakkosten bij aankomst zelf in ontvangst. En geeft hen een kwitantie/factuur.
 3. Je maakt zelf afspraken over incheck/uitcheck.
 4. Uitcheck: Je controleert zelf de accommodatie bij vertrek en geeft de waarborg na inspectie en goedkeuring retour aan jouw huurders (uitcheck).
 5. De eindschoonmaak na het vertrek van de huurder(s).
 6. Je lost eventuele klachten van huurders, problemen of storingen zelf op.
 7. Je behoudt de mogelijkheid om uw accommodatie voor eigen doeleinden te gebruiken.
Sluit pakket 1 aan op jouw wensen? 
Mail dan naar Zandvoort@booklidays.nl. We komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek.