x Our website is also available in English. Switch to English
Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

Verhuur uw zomerhuis, kamer appartement of uw huis

Studio’s, appartementen, zomerhuisjes en kamers verhuren

Studio’s, appartementen, zomerhuisjes en kamers verhuren.

In Zandvoort en omgeving is het niet ongewoon een ruimte, die u “over” heeft, zoals een studio, appartement, zomerhuisje of kamer (met of zonder sanitair), te huur aan te bieden. Booklidays biedt u de mogelijkheid om uw accommodatie via onze website te verhuren. U kunt bij Booklidays kiezen uit verschillende pakketten om zo de verhuur van uw accommodatie(s) te optimaliseren. Maak gebruik van onze service en geniet van onze uitgebreide mogelijkheden. U bespaart u tijd en geld. U heeft geen advertentiekosten meer en ontvangt geen telefoontjes of e-mails meer over de beschikbaarheid van uw accommodatie(s). Zo vormen Booklidays en haar verhuurders een sterk team met als doel verhuurders en huurders samen te brengen.Marketing

Door de doel- en resultaatgerichte marketing op onze professionele website bent u verzekerd van een prima rendement. De eerlijke en gedetailleerde beschrijving  van uw accommodatie(s) schetst een realistisch beeld.

Lopen uw boekingen via Booklidays? Dan staat Booklidays voor service. Zo bespaart u advertentiekosten en ontvangt u geen telefoontjes of e-mails meer over beschikbaarheid van uw accommodatie(s). Maak gebruik van onze faciliteiten en bespaar tijd en geld. Zo kunnen u en uw huurders optimaal genieten van onze service.

Voor u betekent dit dat u meer boekingen zult gaan ontvangen als u met ons in zee gaat. Doordat Booklidays een aanbetaling vraagt aan haar gasten wordt uw kans op annuleringen geminimaliseerd.

Komt er een boeking via onze website binnen, dan ontvangt u van ons direct een e-mail.
 Deze e-mail kunt u binnen 24 uur te bevestigen met 1 klik. 
Heeft u zelf een boeking ontvangen? Dan kunt u dit zelf aanpassen in het systeem. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze servicepakketten? Kijk dan onder het kopje servicepaketten.
 Bel voor een afspraak of mail naar verhuurder@homeholiday.nl.
Wij willen graag met u en uw woning kennis maken!