Home Holiday logo
x Vanaf nu heten wij Booklidays. Lees meer over onze naamsverandering.
Menu

Ik kan niet meer inloggen. Wat nu?

Rechtsboven op de site van Booklidays kunt u onder het kopje “Mijn Booklidays” klikken op “wachtwoord vergeten”.
  1. U wordt nu gevraagd om het e-mail adres op te geven waarmee u zich heeft geregistreerd of geboekt.
  2. We sturen u op het aangegeven emailadres een bevestigingslink.
  3. Na het klikken op die link kunt u een nieuw wachtwoord invullen.
  4. Vanaf het moment dat u een nieuw wachtwoord opslaat, kunt u ermee inloggen.

Staat uw vraag er niet bij?

Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw vraag dan heel snel, vaak al binnen 1 uur.